Pielāgotas Programmatūras Izstrāde

Izvēloties SIA “Itray” pielāgotos programmatūras izstrādes pakalpojumus, jūs izbaudīsiet daudzas priekšrocības, kuras nekad nevarat gūt no jau gataviem izstrādājumiem.

Pielāgota programmatūras izstrāde apvieno vairākas funkcijas, lai jūsu uzņēmumam nodrošinātu īpaši pielāgotu risinājumu.

Visa procesa pamatā ir jūsu ideja. Mēs vēlamies saprast, ko vēlaties un to sniegt. Mūsu uzņēmums ir jūsu rīcībā, sākot no plāna līdz prototipiem un beidzot ar produkta galīgo izlaišanu. Mēs varam paveikt lietas jūsu labā, neatkarīgi no tā, vai jums ir nepieciešamas tīmekļa lietojumprogrammas, mobilās lietotnes, e-komercijas lietotnes, mantoto sistēmu pārbūve. Dalieties ar mums savās idejās un redziet, kā tās pārvēršas realitātē.

Pateicoties mūsu uzņēmējdarbības analītiķiem un jūsu uzņēmējdarbības analīzei, mēs sapratīsim, kā darbojas jūsu uzņēmums un kādas ir konkrētā projekta prasības. Analīze ir svarīga programmatūras izstrādes procesā un var noteikt galaprodukta kvalitāti un funkcionalitāti. Tad pirmie UI dizaineri un izstrādātāji nāks klajā ar prototipu, kas tiks izstrādāts un rūpīgi pārbaudīts, pirms tas beidzot tiek pārbaudīts lietošanai.

case

Vai jums jārunā ar programmatūras izstrādes kompāniju, kas nodrošinās jūs ar tālredzīgu un nākotnei drošu programmatūru?

Sazinieties ar mums, nosūtot mums e-pastu vai izmantojot mūsu kontaktformu. Mēs noteikti atbildēsim uz jūsu jautājumu un izdarīsim to vienas darba dienas laikā, tāpēc nevilcinieties sazināties ar mums. Mēs gaidīsim.