Lietotņu Pakalpojumi – Dizains un Modernizācija

security_1

SIA “Itray” ir jums piemērots risinājums, ja jums ir vajadzīgas pielāgotas programmas, mobilās lietotnes, klientu portāli, CRM, pārskati un pakalpojumu dati, informācijas paneļi vai jebkura cita lietotne. Neatkarīgi no tā, vai meklējat vispārējo uzņēmējdarbības efektivitātes uzlabojumu vai vienkārši intuitīvāku lietotni, mēs varam jums palīdzēt.

Mēs izpētīsim jūsu lietotnes mantoto kodu un sniegsim jums tā uzlabojumus. Mēs varam atjaunot jūsu mantotās sistēmas ar modernām programmēšanas valodām, datubāzēm un struktūrām. Mēs varam arī palīdzēt jums pārveidot lietojumprogrammu, pārvietojot to uz mākoņpakalpojumiem.

setup_img2

Pabeidzot migrāciju uz mākoni un visus koda jauninājumus un modifikācijas, jūs iegūsiet uzlabotu lietotnes vispārējo veiktspēju, labākas mērogošanas iespējas, ātrāku jaunu funkciju palaišanu, lielākus darbības izmaksu ietaupījumus un citus uzlabojumus.

Mēs esam atvērti visu veidu jūsu lietotnes arhitektūras pārveidojumiem, lai padarītu to labāku un vēl funkcionālāku.

Vai jums jārunā ar programmatūras izstrādes kompāniju, kas nodrošinās jūs ar tālredzīgu un nākotnei drošu programmatūru?

Sazinieties ar mums, nosūtot mums e-pastu vai izmantojot mūsu kontaktformu. Mēs noteikti atbildēsim uz jūsu jautājumu un izdarīsim to vienas darba dienas laikā, tāpēc nevilcinieties sazināties ar mums. Mēs gaidīsim.